چگونه برگشتم رو به دادگاه با ادله ثابت کنم که زوج عدم تمکین من رو نگیره؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۶۹ #08157418

با سلام

قاضی پرونده من زوجه رو الزام به تمکین کرده و در رای خود آورده رای حضوری است و ظرف ۲۰ روز قابل تجدید نظر خواهی سوالم اینه : من زوجه می خواهم تمکین کنم و ۲۰ روز از رای حضوری گذشته منتظرم رای قطعی شه و برگردم منزل

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما می توانید درمنزل جهت تمکین به همراه دو نفر شاهد حضور پیدا کنید یا اینکه بجای دو نفر شاهد اقدام به اخذ گزارش مرجع انتظامی مبنی بر حضورتان در منزل نمایید

بادرودوسلام به شعبه اعلام امادگی نمایید.

ابتدا اظهار نامه ای به ایشان بدهید و سپس هنگام مراجعه،صورت جلسه کلانتری تهیه کنید.

درود
آمادگی خود را به شعبه اعلام کنید.

همراه با دو شاهد به منزل مراجعت کنید.

با استناد به حکم قطعی برای شما، برای اجرای حکم باید به واحد اجرای احکام مراجعه نمایید.

هم اکنون طی اظهارنامه ای آمادگی خویش را جهت تمکین اعلام فرمائید و آمادگی خویش را به شعبه هم اعلام نمایید.