دریافت مهریه زوجین اقامت موقت خارج کشور چگونه است ؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۷۳ #08155753

آدرس محل اقامت ایران متعهد را بدهیم یا خارج را ؟
۳_چگونه میشود زوج‌ از ابلاغیه مطلع نگردد ؟
۴_در مهلت ۱۰ روزه ابلاغ ، زوج و با وکیل قانونی وی می‌توانند براحتی اموال و و جوه بانکی را انتقال دهند ، آیا فرار از دین محسوب میشود و قابل پیگیری است ؟
۵_آیا امکان توقیف اموال و دریافت و مهریه از ارث پدر شوهر که به شوهر تعلق میگیرد و هنوز بنام پدر شوهر متوفی است ، وجود دارد ؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما بایستی آخرین اقامتگاه ایشان در ایران را اعلام نمایید
برای جلوگیری از انتقال اموال بایستی تامین خواسته نمایید و اموال را سریعا توقیف نمایید . سهم الارث هم قابل توقیف است .

۱-محل اقامت محلی است که زوج در آن اقامت دارد ،اگر خوانده خارج از کشور باشد ابلاغ توسط ماموران کنسولی یا سیاسی به عمل می آید، این ماموران دادخواست و ضمایم را برای خوانده می فرستند و مراتب را از طریق وزارت امور خارجه به اطلاع دادگاه می رسانند.
۲-چنانچه به زوج ابلاغ قانونی صورت نگرفته باشد ، در حکم عدم اطلاع است.
۳- چنانچه پس از تقدیم دادخواست از جانب زوجه ، نقل و انتقال صورت گیرد در حکم معامله به قصد فرار از دین است.البته بایستی سوءنیت احراز گردد.
۴-میتوانید به میزان مهریه کل یا جزء از سهم الارث همسرتان را که هنوز تقسیم نشده و بنام متوفی (پدر همسرتان) است را توقیف نمایید.

سلام
اقامتگاه موقت مثل مسافرت که اقامتگاه نیست آخرین اقامتگاه ایشان در ایران را معرفی کنید
می توانند انتقال دهند ولی فرار از دین پس از حکم قطعی دادگاه مصداق دارد
بله گواهی انحصار وارثت متوفی را بگیرید می توانید توقیف کنید