تکلیف ملک بنده چه میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۱ #08145390

بنده ملکی را از خانمی خریداری کردم که ایشون از طریق کلاهبرداری بجهت اخذ وام سند را به نامه خود انتقال داده بوده و الان بخاطر پرونده مشابهه این مورد در زندان بسر میبرد، درحال حاضر شخص اولی در منزل سکونت دارد و بنده دادخواست خلع ید دادم دادگاه که تایید شد ولی پرونده رفته برای تجدید نظر، حال با توجهه به اینکه فروشنده من در زندان هست بجرم کلاهبرداری مشابهه، تکلیف من که ملک را مبایعنامه کردم با ایشان و سند زده ام چه میشود؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا باید این مطلب مشخص شود ملک به نام چه کسی است اگر به نام خانم باشد یک ره حلی دارد اگر به نام شخصی که در ملک سکونت دارد یک مسیر دیگری دارد اگر به نام خانم نباشد در موقع معامله با شما می شود فروش مال غیر و در حکم کلاهبرداری که اگر شما جاهل بوده باشید به شما ثمن و خسارات می رسد که بحث خسارات پیچیدگی دارد ودر اینن مورد نیز رویه متفاوت می باشد قیمت روز ملک یا ثمن معامله به شما تعلق می گیرد و اگر خانم در زمان معامله مالک ملک بوده و به شما انتقال داده خوب شما مالک هستید مگر فساد معامله خانم با کسی که ملک در تصرف او است ثابت شود .

تا صدور حکم دادگاه تجدید نظر صبر نمایید ،دوم اگه کلاهبرداری از جانب آن فرد بوده علیه نامبرده در همان مرجع شکایت کنید