آیا مسئولیت و مخارج خانواده در اعسار من تاثیری دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۳۶ #08140814

باسلام
همسرم از من مهریه طلب کرده که کارمند هستم و خرج پدر و مادرم که پدرم مریض صعب العلاج است با من است که تک اولاد ذکور خانواده هم هستم آیا مسئولیت و مخارج خانواده در اعسار من تاثیری دارد؟ و اینکه اگر نتوانم پیش قسط مهریه که سکه هست رو بدم چی میشه؟ زندان میدن؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. بله در صورتی که مخارج در حدود وظیفه شماست مدارک آن را پیوست لایحه به دادگاه تقدیم نمایید. اگر پیش قسط را نتوانید پرداخت کنید مسدودی حساب یا توقیف اموال شما را میتوانند تقاضا کنند

با سلام
عدم تمکن مالی و سرپرستی خانوار و همچنین بدهی های مدیون و وام های اخذ شده همگی در میزان پیش قسط و اقساط مهریه نقش دارند

با سلام
شما علاوه بر ارائه شهود مدارک و مستندات پزشکی و رسیدهای پرداخت به جهت درمان را ضمیه نمایید .

بله، به استناد مدارک و مستندات و شهود اگر بتوانید به دادگاه ثابت کنید قطعا در صدور رای اعسار شما تاثیر گذار خواهد بود.

می توانید با تنظیم استشهادیه دادخواست اعسار به دادگاه تقدیم کنید

با سلام
بله اگر بتوانید برای دادگاه اثبات کنید بسیار موثر خواهد بود .
لذا به استناد مدارک و مستندات و شهود دادخواست اعسار مطرح کنید

بله حتما تاثیر دارد و شما مدارک پزشکی و نسخه های دارو و سایر مدارک بدهی به اشخاص و بانک ها و هرچی که نشون میده شما بدهکارید را پیوست دادخواست اعسار کنین