میتونم از خانم بابت کلاهبرداری شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۰ #08130530

با خانمی توی برنامه نزدیکا آشنا شدم من اهل آبادان هستم باش چت کردم خلاصه آشنا شدیم شمارشو داد گف بریم وات بعد کلی حرف گف ما باهم قراره زندگی کنم باهم ازدواج میکنیم قول ازدواج بهم داد گف برای شهریه دانشگاه پول میخوام میشه هر ماه برام پول بفرستی گفتم مشکلی نی تو زنمی دیگه مسؤلیت داری گردنم زنگم زد تلفنی حرف میزد داش گریه میکرد گف دوستم زنگ زد پولشو میخواد قبلا ازش قرض گرفتم الان به مامانم زنگ زد بحث کرد سراغ پولشو گرف گف میشه ۵۷۰ تومن بدی با گریه التماس میکرد ولی همش فیلم بازی میکرد شماره کارت مامانش نمیدونم کی بود به نام خودش نبود برام فرستاد منم ۵۷۰ تومن براش فرستادم بعد گف میشه بهم عیدی بدی گفتم باشه گف شهریه هم میخوام برای دانشگام که پولش ۱میلیون و ۵۰۰ تومن هس منم بش گفتم باشه بعد ۲ میلیون براش فرستادم یکم که گذشت دوباره پول خواست گف میشه بازم پول بفرستی شهریه دانشگام منم گفتم چون دوست دارم بت اعتماد میکنم برات شهریه ۳ ماه پرداخت میکنم براش ۴میلیون و ۵۰۰ تومن فرستادم جمع کل ۷ میلیون و ۷۰هزار تومن بود بعد که باهم حرف زدیم یهو سرد شد دیر جواب میده همش بهونه میکنه عصبیم کرد بش گفتم تو کلاهبرداری تو کلک زدی پولمو کش رفتی حلالت نمیکنم بعد زدم بلاکش کردم توی وات زنگ زد گف تو تهمت میزنی و از این حرفا شب خوابید گف خواب دیدم باید پولارو به خیریه بدم برای کمک همون پولی که براش فرستادم گف همش برای خیریه هس ازم رضایت خواست گف اگه راضی باشی پول بفرستم برای خیریه توی شیراز همش دروغ بود که رضایت منو بگیره داش مدرک جمع میکرد که بعدا اگه شکایت کردم به دردش بخوره بعد شب شد پی میدم جواب نمیده فهمیدم همش بخاطر پول جوابم میداد منم ویس دادم بهش همش تهدیدش کردم گفتم میکشمت خلاصه به قتل تهدید کردم الان میخوام ازش شکایت کنم به نظرتون برم یا به جرم تهدید منو میندازه زندان

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
ضمن مراجعه به دفاتر خذمات قضایی و ارائه ی دادخواست و مستندات میتوانید خواستار مطالبه ی وجه مذکور شوید.

باسلام شما با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضائی میتوانید به استناد فیش های واریزتان دادخواست مطالبه وجه را ثبت نمایید و استفاده از صدای ضبط شده اشخاص به عنوان مدرک در دادگاه فاقد اعتبار است و تنها به عنوان یک اماره (نشانه) در نظر گرفته می شود و به علم قاضی کمک میکند

به نظر نمی رسد عمل ایشان به عنوان جرم قابل شکایت کیفری باشد چون فاقد عناصر ارتکاب جرائم، خصوصا جرم کلاهبرداری است. در مقابل، تهدید به قتل که شما انجام داده اید جرم بوده و ایشان می توانند از شما شکایت کیفری بنمایند.

باسلام میتونیدبه استنادفیش های واریزی دادخواست بدین وپولی که دادین استردادکنید...بابت تهدیدخیرحبس نداره باتوجه به توضیحات شما

با سلام ، باتوجه به اظهارات شما ، و اینکه ایشان بقول خودتان در حال جمع اوری مدارک بوده ، امکان طرح شکایت متقابل علیه شما با عنوان تهدید به قتل (با ضبط صدای) شما وجود دارد . در نهایت شما خودتان باید با بررسی تمام جوانب تصمیم به شکایت بگیرید ؟

باسلام
دادخواست مطالبه وجه تقدیم نمایید