آیا میتوانم فروش مال غیر مطرح کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۴۵ #08113304

با سلام بنده یک دستگاه موتور سیکلت قولنامه ای از فروشگاهی خریدم که موتور فروشی فروشنده من از موتور فروشی دیگری خریده اما سند موتور ابتداا سفید بود ودر دست فروشنده اولی است ، واز تنظیم سند خودداری میکند بدلیل سفید بودن سند هم برای دعوای الزام من در دادگاه ب استناد ماده ۲ ق.ا.د.م قرار عدم استماع صادر شد چند روزیست که متوجه شدم فروشنده اولی که دارنده سند است سند موتور را به نام ثالثی انتقال داده که تاریخ انتقال موخر از تاریخ قولنامه است با توجه به اینکه فروشندگان در دادگاه حضور پیدا نمیکنن و معامله فروشنده بنده با فروشنده قبلی صرفا با اقرار خودشان در حضور من و نه در دادگاه بوده و در صورت عدم حضور من نمیتوانم وجود معامله بین آن دو فروشنده را اثبات کنم، برخی میگویند ممکن است حاضر شود و بگوید موتور در نمایشگاه فروشنده بنده امانت بوده و به عنوان مالکیت فروخته و ما قولنامه ای نداشتیم) یعنی نمیتوان ایادی قبلی را در بیع اثبات‌ کنید، و اگر نه چه عنوان دعوایی پیشنهاد میکنید؟ ابطال بیع به طرفیت فروشنده مستقیم خودم چطور؟ ممنون لطفا کسانیکه تجربه عملی دارند پاسخ دهند با تشکر

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما می توانید شکایت فروش مال غیر مطرح نمایید.

بادرودوسلام شکایت فروش مال غیر تقدیم و تنظیم نمایید.

سلام وقت بخیر
شکایت فروش مال غیر ارائه نمایید.

با درود شکایتی تحت عنوان فروش مال غیر مطرح کنید

با سلام ..
شکوائیه مبنی بر فروش مال غیر تنظیم کنید

با سلام
با توجه به توضیحات شما، اکنون میتوانید بر علیه ایشان هم شکایت کیفری وهم حقوقی تحت عنوان فروش مال غیر را تقدیم دادگاه نمایید.

سلام
کیفری تحت عنوان فروش مال غیر و حقوقی مطالبه وجه قابل پیگیری است .