ایا در لیست اموال و دارایی ها برای درخواست اعسار باید حتما سهام عدالت را هم ذکر کرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۹۹ #08102754

با سلام
بنده قصد دارم دادخواست اعسار از پرداخت ۲۰۰ سکه مهریه را بدهم ، هیچ دارایی ندارم به جز سهام عدالت که ان را هم در سن ۱۴ سالگی توسط پدرم ۵۰۰ هزارتومان خریداری شده است و اکنون نمیدانم که چه میزان و چه تعداد سهام و به چه ارزش را دارم ضمنا بنده۲۶ ساله هستم که دوسال پیش دوچار توموربدخیم مغز شدم و بعد از جراحی و پرتو درمانی و شیمی درمانی اکنون مشکل جسمی دارم که همسرم به همین دلیل بیماری من و مشکل جسمی پیش امده دادخواست طلاق داده و درحال رسیدگی است، کلیه حسابهای بانکی بنده خالی است و از ۱۵ ماه پیش غیر از یارانه و سود سهام عدالت چیزی به حسابم واریز نشده و کلیه مخارج من توسط خانواده تامین میشود که هزینه های گزاف پزشکی هم جزئی از این هزینه ها است، هزینه ترمهای دانشگاه، اجاره خانه، بیمه تامین اجتماعی و حتی مخارج زندگی من هم توسط خانواده تامین می شود. در واقع تمام دار و ندار من همین سهام عدالت است که ان هم نمیتوانم بفروشم
ایا بهتر است این موضوع را در لیست اموالم بیاورم و بگویم که سهام عدالت دارم یا نه؟
ایا با توضیحات ذکر شده سهام عدالت از مستثنیات دین حساب می اید و میتپانم به این دلیل مانع از توقیف آن شوم؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید در لیست اموال و داراییها اعلام نمایید.

بله بهتر است در لیست اموال درج شود

وقت بخیر بهتر است در لیست اموال ذکر نماییدکه نهایتا به رای قاصی بستگی خواهد داشت

سلام
با توجه به اینکه سهام عدالت جز سرمایه می باشد نظر قاضی بستگی دارد

با درود هر آن‌چه دارید باید درج بفرمایید

سلام بهتر است در لیست اموال معرفی نمائید و سایر شرایط را به همراه تائید شهود به دادگاه ارائه دهید

سلام وقت بخیر درلیست اموال ذکر کنید توقیف بسته به نظر مقام قضایی میباشد