میتواند بجای وی که همان فرزند مقیم در خارج است ذیل قرارداد صلح را به عنوان شاهد امضاء نماید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۷ #08100176

درود مجدد. موکل طی وکالتنامه رسمی اذن و اجازه در کلیه امور را ب وکیل داده است، (( پدر وکیل پسرش است * وکیل: پدر . موکل: پسر* )) حال با توجه ب اینک موکل در خارج از این است و عقد صلح محاباتی فی مابین مادر و برادر موکل منعقد گردیده. سوال این است با توجه ب این همه اعضای خانواده ب عنوان شاهد ذیل قرارداد را امضاء نموده اند ب استثنای موکل (فرزندی) ک در خارج است. آیا پدر ب عنوان وکیل میتواند بجای موکل که همان فرزند مقیم در خارج است ذیل قرارداد صلح را ب عنوان شاهد امضاء نماید؟ یا شهادت قائم ب شخص بوده و امکان پذیر نمیباشد. سپاس و تشکر

مشاوره حقوقی صلح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خیر شما این اختیار را ندارید

خیر نمی توانند به وکالت از ایشان شهادت دهند

با سلام
شهادت قائم به شخص هست و از طریق وکیل امکان پذیر نیست