آیا میتوانم برای رفع توقیف خودرو اقدام نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۸ #08082219

با سلام
بنده دوسال پیش چکی را جهت ضمانت برادرم به شخصی دادم، که البته در متن چک چیزی قید نشده،طرف به علت دریافت نکردن طلب شکایت کرد و الان به صدور حکم جلب رسیده،البته قبلش اعسار زدم و از کل مبلغ ۶۰ میلیون چک، ۴۰ تومن پیش و هر سه ماه ۲ میلیون حکم بریدن،در این حین چون از ابتدا تامین خواسته کرده بود، ماشینم توقیف شد ولی فیزیکی آزادش کردم.
حالا سوال بنده این است که:
۱.آیا میتوانم برای رفع توقیف ماشین الان کاری انجام بدهم؟
۲.آیا میشود الان دوباره اعسار زد و اینکار باعث رفع جلب میشود؟
۳.چرا قبل از حکم جلب بهم اخطار ندادن و چطور میتونم از محتوای حکم باخبر بشم؟

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
امکان رفع خودرو وجودندارد و طرف شما میتواند از طریق مزایده آنرا به فروش برساند
ازطرفی باتوجه به توقیف ماشین نباید برای شماحکم جلب صادرشود

سلام- از خودرو شما رفع توقیف نخواهد شد و طرف شما میتواند درخواست مزایده اتومبیل را بعنوان بخشی از طلب خود بنماید اگر در فرجه مقرر قانونی دادخواست اعسار داده باشید علی القاعده با توجه به توقیف مال شما صدور حکم جلب واجد ایراد قانونی است
دادخواست، تعدیل اقساط را میتوانید به دادگاه ارایه نمایید

با درود رفع توقیف تا پرداخت پیش قسط و اقساط امکان پذیر نیست.
و ممکن است طرفتان درخواست مزایده خودرو را نماید. با توجه به توقیف مال نباید جلب صادر شود.
امکان درخواست تعدیل تقسیط وجود دارد.