ایا اون شریک میتونه زمین رو پس بگیره با اینکه این چند سال در سود زیان شریک بودیم؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۱,۰۳۹ #08067420

سلام. قطعه زمینی حدود ۳۰ سال پیش پدر م با یکی از اقوام مشارکتی یک گله داری احداث کردند که سهمیه زمین ما توسط همون اشنا به پدرم بخشیده شده بود و الان پدرم فوت شده و گله داری تعطیل شده

مشاوره حقوقی ملکی
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . اگر به پدرتان هبه شده باشد خیر

هبه با فوت یکی از طرفین غیرقابل رجوع است

باسلام و احترام
درصورتی که هبه شده باشد خیر ، رجوع از هبه امکان ندارد

با سلام...
باید قالب قرارداد را بررسی نمود. اگر هبه باشد، خیر

با درود
نگران موضوع نباشید.
بخشیدن، اصطلاح حقوقی اش هبه است. هبه باعث انتقال مالکیت می شود و در بیشتر موارد قابلیت رجوع وجود دارد یکی از مواردی که حق رجوع از واهب سلب می شود انتقال مال موضوع هبه است با فوت ابوی شما اموال ایشان از جمله این زمین قهرا به شما و سایر وراث مشاعا انتقال داده شده است پس بعلت این انتقال قهری حق رجوع از مالک و شریک پدرتان از بین رفته است.

با احترام اگر زمین هبه سده باشد با فوت پدرتان قابل رجوع نیست

با سلام

طبق اظهارات شما خیر حق رجوع ندارن.