شاهد فقط مادر خودم هست،با اینا میتونم به جایی برسم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۵۷ #08036384

سلام،همسر من چندین بار منو از خونه بیرون کرده و دو بار تا حالا قفل در رو عوض کرده و نمیتونم برم وسایل شخصی خودم رو از خونه بردارم،متاسفانه به همه هم میگه من خودم خونه رو ترک کردم درحالی که خودش منو بیرون کرده و قفل در عوض کرده،میتونم ازش شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با پلیس ۱۱۰ تماس حاصل نمایید.

باسلام
بهتر است با ۱۱۰ تماس بگیرید و مضووع را صورتجلسه کنید و و از طریق طرح دعوی استرداد اموال موضوع را پیگیری کنید

بادرودوسلام با۱۱۰تماس حاصل نمایید برای صورت جلسه بعددادخواست استرداداموال تقدیم و تنظیم نمایید.

با سلام ،در صورتیکه قفل دررا عوض کردند و امکان ورود شما در خانه بعلت ممانعت شوهرتان وجود ندارد موضوع را با مامورین ۱۱۰ در میان بگذارید تا صورتجلسه تنظیم نمایند و می توانید اقدام به شکایت و دادخواست اموال مربوط به خودتان نمایید.

با سلام
با ارسال اظهارنامه به همسر خود اعلام آمادگی جهت زندگی مشترک و نحوه خروج خود از منزل مشترک را بیان نموده

با سلام به ۱۱۰ تماس بگیرید تا مامورین عوض شدن قفل در را صورت جلسه نمایند و بعد اقدام به شکایت و درخواست استرداد اموال نمایید

با درود با ۱۱۰ تماس بگیرید تا صورتجلسه شود سپس اقدام نمایید