من میتوانم اقدام به پیگیری پرونده نمایم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۶۸۳ #08013889

سلام.
پدر من یه دعوی خلع ید کرده بود خوانده درقطعه زمین که مشاع بود و بصورت محلی بدون تقسیم نامه تقسیم شده بود درحالیکه سهم همه برابر بود بیش از سهمش تصرفش کرده بود و در
حریان رسیدگی کارشناس هم تاید کرد قاصی که استعلام نسق زراعی از جهاد کرد بود جهاد
ابتدا پاسخ اشتباه داد سپس نامه تصحیحی فرستاد و قاصی به نامه دوم توجه نکرده و پدرم را فاقد مالکیت و رد دعوی نمود و تجدیدنطر هم تایید کرده سه سال قطعیست الان پدرم فوت شده ایا من میتوانم اقدام به پیگیری پرونده نمایم امکان نتیجه هست تشکر

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رد دعوا اعتبار امر مختومه ندارد و می توانید مجددا طرح دعوی نمایید.

تحت شرایطی میتوانید اعاده دادرسی را بخواهید

باسلام
با اخذ انحصار وراثت بله میتوانید

میتوانید به عنوان ورثه او اقامه دعوای مجدد کنید

ظاهرا موضوع شما مشمول مقررات اعاده دادرسی است که اگر واجد شرایط قانونی باشه می تونید اعاده دادرسی طرح کنید.

بادرودوسلام باوجودحکم قطعی شده می توانید اعاده دادرسی نمایزد.

سلام با عنایت به نامه تصحیح شده اعاده دادرسی. بفرمایید