آیا باید لایحه بنویسم تقدیم دادگاه کنم،لطفا راهنمایی بفرمایید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۶۳ #08001658

با سلام و وقت بخیر وکلای محترم

برای تعدیل نفقه درخواست دادم ولی روز دادگاه شوهرم جلوی قاضی آنقد داد و بیداد کرد و توهین که قاضی میخواست بیرونش کنه ولی من حتی حرفام یادم رفت و نتونستم دفاع کنم وتعدیل رد شد.حالا واسه تهیه نکردن مسکن و اثاث البیت درخواست هزینه کردم که روزش مشخص شده.

سوالم اینه نظر شما وکلای محترم چیه؟

چیکار کنم که این درخواستم رد نشه، چون من از خودم خونه دارم و شوهرم همه جا مطرح میکنه میگه خونه که داره!

لایحه بنویسم تقدیم دادگاه کنم یا خودم برم؟

اگر خودم برم چی؟ چجوری دفاع کنم که پروندم رد نشه؟

ممنون بابت وقتی که میذارید..

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا شما درخواست تعدیل نفقه را مجددا می توانید مطرح کنید

سوالم اینه نظر شما وکلای محترم چیه؟

چیکار کنم که این درخواستم رد نشه، چون من از خودم خونه دارم و شوهرم همه جا مطرح میکنه میگه خونه که داره!

لایحه بنویسم تقدیم دادگاه کنم یا خودم برم؟

اگر خودم برم چی؟ چجوری دفاع کنم که پروندم رد نشه؟

شما باید یک لایحه دقیق و مستدل بنویسید و خودتان به دادگاه ببرید
از آنجا که تهیه مسکن و ... وظیفه شوهر است هرچند شما از خودتان ملک داشته باشید ان شاء الله به نتیجه می رسید

با سلام
همسر شما وظیفه برای تهیه ی مسکن و پرداخت نفقه شما را دارد،و اگر توان مالی تهیه ی آن را ندارد دادگاه به شما حق طلاق خواهد داد.