بانک ملک رو تصاحب میکند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۰ #07968013

سلام. روز به خیر
من برای سند منزل خود به مشکل برخوردم ما در یک مجتمع ۸۰. واحدی زندگی می کنیم و از سال ۸۹ تا الان هنوز سازنده مجتمع اسناد واحدها رو نداده است
تقریبا یک سال هست که مطلع شدیم ایشون از بانک _______ وام گرفته بودند و اقساط و وام رو پرداخت نکردند و نماینده بانک به مجتمع آمده بودند و گفتند اگر پرداخت اقساط و .. انجام نشه بانک ملک رو تصاحب میکنه
اولین سوالم این هست که بانک میتونه این کار رو انجام بده؟؟
سوال دوم اینکه ما برای درخواست سند میتونیم شکایت کنیم و اگر بله کجا باید برم و به چه عنوانی شکایت کنم؟؟
سوم اینکه تنها رفتن من برای شکایت و ... فایده داره با باید همه ی ۸۰. واحد شکایت کنند تا رسیدگی بشه؟؟
در مورد مدارک خرید ملک هم این توضیح رو بدم که ما یک قرارداد داخلی با مالک داریم که توی اون در خصوص پرداخت مبالغ و چک ها نوشته شده و در دفتر معاملات ملکی و ... ثبت نشده
ممنون از شما

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و عرض احترام ابتدا باید دادخواست اثبات بیع آپارتمان و الزام به تنظیم سند رسمی تنظیم شود ضمن اینکه اگر قرارداد مشارکت دارید و شامل قانون پیش فروش آپارتمان ها می باشید باید طبق قرارداد موضوع با داوری ارجاع شود... در مورد بانک بله سند آپارتمان ها وثیقه بانک قرارداده شده تا وام دریافت نموده اند و اقساط را نپرداخته اند... در خصوص این موضوع و شرایط پرونده حتما با وکیل دادگستری مشورت حضوری داشته باشید

باسلام
در صورتیکه سند بنام مالک اصلی (فروشنده)باشد و این ملک در رهن بانک به جهت اخذ وام در گرو باشد بانک میتواند جهت تصاحب اقدام نماید
شما دادخواست الزام به تنظیم سند بر علیه فروشنده نمایید