آیا موردی که بیان کرده ام، روابط نامشروع محسوب می شود؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۹۱ #07953761

سلام شاید سوالم خنده دار یا مسخره باشد اما چون در اینترنت مطالعه کردم که چت کردن با نامحرم در صورتی که محتوای چت بد و غیر اخلاقی باشد رابطه نامشروع یا روابط نامشروع محسوب می شود، این سوال را میپرسم. من با یک دختر خانم سال ۹۷، در تلگرام، چت میکردم و چت من و آن دختر یک چت معمولی بود و آن دختر برای من وویس یا صدا فرستاد و در آن وویس یا صدا آهنگی پخش میشد که میگفت شهر خالی جاده خالی خانه خالی و من برای آن دختر نوشتم خانه خالی؟ و آن دختر خندید.
آیا این چتی که من با آن دختر داشتم و اینکه من برای آن دختر نوشتم خانه خالی، رابطه نامشروع یا روابط نامشروع محسوب می شود؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
روابط مجازی ارتباط نامشروع تلقی نخواهد شد

سلام خیر.رابطه نامشروع محسوب نمیشود

باسلام. مصداق رابطه نامشروع محسوب نمیشود

با درود رابطه نامشروع محسوب نمی شود

با سلام
خیر.رابطه نامشروع محسوب نمیشود زیرا ارتباط شما مجازی بوده و کلمه ای که نوشتید نمیتونه واجد وصف غیر اخلاقی باشه.

رابطه نامشروع محسوب نمی شود

خیر جرمی واقع نشده است