اگر من برم سوپیشینه بگیرم در اونجا ثبت شده؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۴۵ #07945020

من برای جعل گواهی اشتغال و استفاده از سند مجهول به پرداخت یک میلیون هشتصد هزار تومان جریمه شدم و فکر کنم مجازات درجه ۷ میشه میخواستم بپرسم جز سوپیشینه ثبت میشه

مشاوره حقوقی جعل
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به توضیحات چنین محکومیتی فاقد پیشینه است

خیر جز سوابق مجرمیت شما ثبت نمی گردد

با سلام
خیر سوء سابقه محسوب نمی شود

با سلام
خیر این امر سوء سابقه موثر نخواهد بود

با سلام
جرایم زیر محکومیت های موثر کیفری محسوب می‌شوند :
جرائمی که مجازات آنها سالب حیات است، مانند قتل که مجازات آن قصاص است؛
جرائمی که مجازات آنها حبس ابد است، مانند ارتکاب سرقت حدی برای بار سوم؛
جرائمی که موجب مجازات قطع عضو هستند، مانند سرقت حدی برای بار اول و دوم؛
جرائم موجب مجازات قصاص عضو، مانند قطع عمدی عضو دیگری که موجب قصاص عضو جانی می‌شود؛
جرائم مستوجب نفی بلد، مانند محاربه؛
جرائم مستوجب حبس تا درجه‌ی پنج، مانند آدم‌ربایی؛
و جرائم موجب شلاق حدی، مانند زنا، قذف و شرب خمر.

سلام شب
مجازات جرم شما درجه ۵ بوده و تا ۲ سال در استعلام سو پیشینه شما درج خواهد شد