من چه جوری می تونم موتور خودمو پس بگیرم؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۲۵۳ #07919201

با سلام و خسته نباشید،فردی که دوست من بوده قبلا موتور منو به صورت امانی گرفته و رفته که بیاد،من پارسال از وی شکایت خیانت در امانت کردم که متاسفانه رد شد،این موضوع برای سال ۹۵ می باشد،حالا اگر این آقا با پلاک من که روی موتور نصب هستش،کاره خلافی انجام بده تکلیف من چیه،اصلا من چه جوری می تونم موتور خودمو پس بگیرم،ایشون ادعا می کنه که موتورو از من خریده،در صورتی که هیچ،سندی،قولنامه ای یا مدرک دیگری بین ما رد و بدل نشده است،ممنون می شم راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصلاح می کنم نمایید.

بادرودوسلام باید دادخواست استردادتقدیم و تنظیم نمایزد.

درود بر شما
توجه کنید شما می تونید درخواست توقیف موتور را بدهید.

سلام دوست عزیز، مطالعه منع تعقیب صادره از دادسرا ضروری بوده که بگویم کدام راه بهتر است، طبق قاعده نفاذ، آرای قطعی محاکم کیفری لازم الاتباع در آن امر در محاکم حقوقی است، و از آنجائیکه خیانت در امانت رد شده لذا نمی توانی استرداد مال امانی را بخواهی
لکن متذکر می شوم مطالعه دادنامه خیانت در امانت امریست ضروری

با درود
دادخواست استرداد موتور سیکلت به انضمام دستور توقیف موقت را از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام فرمایید

البته بدوا می توانید دستور موقت بگیرید و موتور را توقیف نمایید.