هر بار که من درخواست تعدیل اقساط مهریه بزنم روند رسیدگی بهش چجوریه؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۷۳ #07918206

سلام.
ایا صرفا من باید مدارک و مستنداتی رو که دارم ضمیمه کنم و بفرستم و قاضی با بررسی اون مدارک تصمیم گیری میکنه یا اینکه هر بار جلسه دادگاه تشکیل میشه و من و همسر سابقم باید بریم دادگاه و بعد از دادگاه تصمیم گیری میشه درموردش؟.
ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بله جلسه رسیدگی تشکیل می شود.

با سلام
شما چون خواهان پرونده هستید حتی اگر حاضر نشوید هم رای برای شما غیابی محسوب نمیشود و همچنین در صورت غایب بودن همسرتان هم رای غیابی صادر میشود و هیچ مانعی در تصمیم گیری ایجاد نمیکند چون آنچه که خواسته شما است اثبات اعسار است و همچنین میتوانید با ارسال لایحه ای از طریق دفاتر خدمات قضایی اظهارات خود در جلسه رسیدگی را مستقیم به دفتر دادگاه بفرستید .

با سلام
با هر بار اقامه دعوی جهت تعدیل می بایست دادگاهی تشکیل و طرفین دعوی حضور یابند

بله شما بای ادله خودرا مبنی برتعدیل تقسیط به همرا ادخواست تقدیم نمایید وهمسرتان نیز در جلسه حضورخواهد داشت البته اختیاری هستش

درود بر شما
علاوه بر ضمیمه مستندات و مدارک خود دال بر اعسار میبایستی حسب ابلاغ در جلسه رسیدگی حاضر و از مستندات خود دفاع و در مقابل ایرادات خوانده دفاع نمایید قطعا شهود را نیز بایستی حاضر نمایید البته این نکته را مد نظر داشته باشید که عدم حضور شما مانع از رسیدگی دعوی اعسار نیست لاکن بشرح صدر الذکر بهتر و مطلوب تر است در جلسه رسیدگی حاضر شوید و یا وکیل اختیار کنین ،موفق باشید

با سلام و احترام در هر مورد شما ادعا می کنید باید در جلسه رسیدگی ثابت نمایید و طرف مقابل شما هم میتوانید با دلایل خود جهت رد ادعای شما پاسخ میدهد و جلسه ی رسیدگی برگزار خواهد شد موفق و پیروز باشید

بله جلسه رسیدگی تشگیل می شودهر دو باید حضور داشته باشید