دو ماه قبل از اینکه ابلاغیه ای راجع به مهریه به دست من برسد ملکی را قولنامه ای فروخته ام،آیا فرار از دین محسوب می شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۰ #07911516

سلام
اینجانب ملکی داشته ام که در تاریخ ۱۵.۹.۹۷ قولنامه ای فروخته ام و در ۱۹.۱۰.۹۷ وکالت بلاعزل به خریدار داده ام و در ۸.۱۱.۹۷ اولین ابلاغیه به دست من رسیده که همسرم مهریه که حق و حقوق خود را مطالبه کرده،از بنده دادخواست فراراز دین و معامله صوری در سال ۹۸مطرح کرده .
در قولنامه بابت ملکی که فروخته ام مبلغی پایه قولنامه چک به بنده داده بودن که از قضا شماره چک اشتباه نوشته شده است. آیا فرار از دین محسوب می شود . با توجه به رای وحدت رویه سال ۹۸.

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر

فراازدین محسوب نمیشود

در صورتی پس از صدور رای قطعی و صدور اجرایه باشد
مصداق فرار دین محسوب میگردد و مورد شما شامل فرار از دین نیست

خیر فروش ملک توسط شما با توجه به توضیحات فوق فرار از دین محسوب نمی‌شود.