نمیخوام به همسرم خیانت کنم چه کنم دست از سرم برداره؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۳۰۵ #07904621

سلام من چندسال پیش با اقایی رابطه داشتم الان از روی مدارک ماشین و دوستان پلیس خود آمار تمام زندگی من حتی محل کار همسرم و دراورده و همش تهدیدمیکنه اگربامن نباشی ب همسرت میگم وبارها به بهانه فامیلی اشتباهی باخط همسرم تماس گرفته وحتی پیامک براش فرستاده که قرار میذارم میبینمت که زندگی منوبهم بریزه.چیکارکنم دست از سرم برداره و دیگه نیاد سراغم چون نمیخوام به همسرم خیانت کنم.توروخدا کمکم کنین.از هیشکی هم نمیترسه این آدم.

مشاوره حقوقی تهدید
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

بر اساس ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی در مورد تهدید:
«هر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان ازدو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»

همچنین ماده ۷۴۵ (ماده ۱۶ قانون جرائم رایانه ای) قانون، افشای اسرار خصوصی دیگران را جرم دانسته و مجازات آن را تا ۲ سال حبس و جزای نقدی در نظر گرفته است.

لذا هیچ کس نمیتواند دیگری را تهدید کند، شما از طریق دادسرا و در قالب شکایت کیفری می توانید با عنوان تهدید و افشای اسرار خصوصی شکایت نمایید.

توصیه می شود جهت پیگیری این موضوع حتما با وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت و همفکری نمایید.

با آرزوی موفقیت و سلامتی برای شما

سلام این امکان وجود دارد که با عنوان تهدید و اخاذی از وی شکایت کنید . اما اثبات آن بسیار مشکل است . متاسفانه تا زمانی که اقدامی از ناحیه وی انجام نشود شما هم نمی توانید عکس العمل نشان دهی . ضمن این که اگر ایشان درباره شما به کسی حرفی بزند باید صحت آن را اثبات کند و اگر نتواند به اتهام افترا یا نشر اکاذیب یا حد قذف قابل تعقیب است . اما اکیدا عرض می کنم خدمتتان که فکر خیانت را از سر خود خارج کنید چون عواقب آن بسیار بدتر از این است که به شوهر شما صحبتی کند .