برای گرفتن انحصار وراثت، عمو ها و عمه های من شامل ارث هستند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۲ #07904570

پدر من فوت کرد، ۲۰ روز بعدش پدربزرگم هم فوت کرد، مادر بزرگم نداشتم، الان برای گرفتن انحصار وراثت، عمو ها و عمه های من شامل ارث هستند؟

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما از پدر بزرگ ارث نمی برید

با سلام چون پدر بزرگ بعد از پدرتان فوت کردند پس پدر بزرگ به عنوان ورثه حین الفوت پدرتان از ماترک سهم الارث دارند لذا با فوت پدر بزرگ آن مقدار سهم الارث به ورثه او ارجمله عمو و عمه های شما تعلق میگیرد

بدلیل اینکه پدربزرگ شما جز وراث حین الفوت بودند از اموال پدرتان ارث می‌برد و لذا این ارث به عموها و عمه ها نیز می‌رسد.

با سلام. بله. چون پدربزرگ شما جز وراث حین الفوت بودند از مال پدرتان(یعنی پسرش) ارث می‌برد و لذا این ارث به عموها و عمه ها می‌رسد. (به اندازه سهم پدربزرگ از ماترک پدر شما)