آیا میتونم ازش شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۶۶ #07860056

سلام، بنده یک کالا خریدم، و فروشنده ادعا کرد که کالا اصل ایتالیایی هست، و قیمت اصل رو از بنده گرفت، حالا با تحقیقاتی که انجام دادم (روزی که این پرسش ر مطرح میکنم ۲ روزه خریدمش)، متوجه شدم کالا تقلبی هست و توسط سازنده اصلی تولید نشده، و قیمتش بسیار پایین تره. البته کالا کارایی داره، اما به هر حال جنس اصل نیست. بهش مراجعه کردم و حاضر نیست محصول رو پس بگیره.
بنده از ایشون فقط یک رسید خرید دارم که کارت کشیدم، مغازه و مجوز و همه چیز هم فروشنده داره، به راحتی قابل دسترسی هست
ایا حرف من و رسید من کفایت میکنه؟ یاادله بیشتری لازمه. و سوال بعدی اینکه چقدر میتونم ازش خسارت بگیرم؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام اگر گرانفروشی با توسل به وسایل متقلبانه باشد به نحوی که جنسی که کیفیت پایین تری دارد را به عنوان جنس با کیفیت معرفی نماید کلاهبرداری محقق میگردد فرض سوال شما تخلف صنفی است در ابتدا از طریق اتاق اصناف سپس فسخ معامله با توجه به اسناد و مدارک خود تقدیم دادگاه نمایید

درصورت فاکتور خرید به تعزیرات مراجعه و اعلام شکایت کن

سلام.با شماره ی ۱۳۵ سازمان تعزیرات حکومتی تماس بگیرید یا در سایت www.t۱۳۵.irشکایت خود را ثبت کنید.

باسلام میتوانیدباارسال اظهارنامه اعلام نماییدکه بناخریدبه اصل بودن بود معامله رافسخ میکنم سپس ازدادگاه تقاضای تنفیذفسخ خواهید

از طریق اصناف و تعزیرات حکومتی پیگیری کنید

بدوا" با ارائه رسید و سایر مستندات و حتی المقدور برگه ی شرایط اعلامی از سوی فروشنده از طریق اتحادیه ی صنف مربوط به کسب و کار شکایت خود را ثبت نمائید؛ اتحادیه ظرف ۱۰ روز از طریق بازرسان ضمن تعین خسارت مراتب را به فروشنده ابلاغ می نماید و در صورت عدم نتیجه متعاقبا در ادامه ی مراحل شکایت از فروشنده موضوع به سازمان تعزیرات حکومتی ارجاع می گردد.

سلام وقت بخیر
علاوه بر پیگیری از طریق اصناف می‌توانید دادخواستی مبنی بر فسخ معامله و استرداد وجه نمایید