چطوری میتونم بدون شکایت طلاق, حقوقم رو بگیرم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۳۶ #07858649

با سلام بنده دو ساله ازدواج کردم..شوهرم به دلیل کارش مجبور بود در هفته دو روز به خانه بیایند و من پیش مادرشون زندگی میکردم.رفتن ایشون باعث سردی رابطمون میشد..دیگه دو غریبه بودیم زیر یک سقف هرچند اصرا میکردم که با هم زندگی کنیم قبول نمیکرد الان ۵ماهی هست که خونه بابامم میگه من کارم اینه و نمیتونم. بدون اینکه یک فلس نفقه بده حتی یک زنگم نزده بهم. فقط اصرار به طلاق توافقی دارند من میگم شمایید که دوست ندارید باهام باشید پس شما طلاقم بدید میگه دوست دارم طلاقت بدم اما پول ندارم درحالی که پول داره اما همش رو زده به اسم مادرش. منم خودم توان مالی برای پرداخت وکیل ندارم.لطفا شما راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دو حقوق مالی در روابط زناشویی برای زوجه مطرح میباشد:
۱- نفقه
۲-مهریه
زوجه باید برای اخذ مهریه دو نکته را مورد توجه قرار دهد:
اگر زوج اموال بنام خویش دارد میتواند از طریق اداره اجرای ثبت در خصوص اخذ مهریه اقدام نماید لیکن در صورت عدم وجود اموال بنام زوج، زوجه از طریق محاکم قضایی اقامه دعوی نماید تا بتواند مهریه خویش را اخذ نماید.
زوجه در خصوص پرداخت نفقه میتواند دادخواست مطالبه با توجه به صلاحیت دادگاه یا شورای حل اختلاف تقدیم نماید.

بهترین اقدام برای متارکه ،طلاق به صورت توافقی است . سایر مواردی که ذکر شده است بسیار زمان بر و طولانی خواهد و تضمینی هم در به نتیجه رسیدن وجود ندارد.

مهریه و اجرت المثل و نفقه خود را به اجرا بگذارید

سلام خواهر محترم
در خصوص مطالبه مهریه لازم نیست وکیل داشته باشید. کافیست با مشاور حقوقی که بصورت رایگان مشاوره می‌دهند مشورت کنید و تمامی کارها را خودتان انجام دهید. برای مطالبه مهریه و گرفتن نفقه لازم نیست حتما بحث طلاق مطرح شود، طبق راهنمایی دوستان عمل کنید تا انشالله حقی از شما ضایع نشود.

با سلام
توضیحات حول موضوع مهریه توسط کارشناسان محترم ارائه شد.
جهت دریافت معوقات نفقه خود با مراجعه به دادگاه و طرح دعوا حقوقی حقوق معوق خود را دریافت نمایید.
☆در صورت عدم پرداخت نفقه در حال حاضر نیز میتوانید طرح شکایت کیفری کنید.
موید باشید

می توانید مهریه ونفقه رادرخواست کنید وجلب وی رابگیرید

سلام
شما می توانید با مراجعه به دفترخانه ازدواج که در آن سند ازدواج تنظیم شده برای مطالبه مهریه خود تقاضای صدور اجرائیه نمایید و دفترخانه اجراییه صادر می‌کنند و آن را به اجرای ثبت می فرستند سپس شما به اجرای ثبت می روید و اموال شوهرتان را معرفی می کنید تا توقیف شود