می توان وی را به جهت عدم پرداخت مهریه بازداشت نمود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۲۳ #07849550

با سلام اگر اموالی به نام شوهر جهت توقیف مهریه وجود نداشته باشد ایا می توان به جهت عدم پرداخت مهریه بازداشت نمود

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم پذیرش اعسار یا عدم ارائه دادخواست اعسار ممکن است.

سلام
چنانچه اعسار پذیرفته شود و اقساط پرداخت نگردد یا اعسار ندهد بله منجر به حبس خواهد شد

با درود اگر اعسار پذیرفته شود و اقساط پرداخت نگردد یا اعسار ندهد بله منجر به حبس خواهد شد

در صورت عدم تقدیم دادخواست اعسار یا خارج از مهلت و یا رد اعسار امکان جلب وجود دارد

سلام
وقت بخیر
در صورتی که مردی نسبت به اعسار و تقسیط در زمان تعیین شده اقدام ننماید و یا بعد از تعیین اقساط نسبت به پرداخت اقساط اقدام ننماید، امکان جلب برای شما وجود دارد.

بله امکان بازداشت در صورت عدم پرداخت با وجود تمکن مالی وجود دارد ولی معسر باشد مهریه تقسیط می شود

بله میتوانید درخواست جلب نمایید ولی همسرتان با توجه به وضعیت مالی اوضاع احوال شخصیه میتونه در خواست اعسار نمایید