چون من دادگاه حاضر نشده بودم دادگاه رای رو بعد دوسال به نفع پدرخانمم صادر کرده؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۳۷ #07845322

سلام من یه زمین از پدر خانمم خریده بودم که مقداری پول دادم و بابت پول دست نوشته گرفتم تا مدتی که مطلع شدم شکایت کرده که باهم مجلس کردیم به تفاهم رسیدم سر قیمت ونوع پرداخت که مبلغی نقدا مبلغی طی یک فقره چک وبقیه رو بیست عدد سفته ازم گرفت که بعد
وصول چک باز زد زیر حرفش و دادگاه همچنان ادامه داشت که یه زمین من چند سال قبل خریده بودم فروشنده روگفتم به نام خانمم بزنه و این زمین رو هم دادیم به پدرخانمم ولی متاسفانه سر حرفش نموند و چون من دادگاه حاضر نشده بودم دادگاه رای رو بعد دوسال به نفع پدرخانمم که زمین روبره بنامش بزنه خلاصه زمین رو هم پس گرفته درضمن پول و زمین وپول پرداختی بابت زمین که دادگاه رای داده ک من نصفشو نقدا دادم همشون رو داره جواب نمیده ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی ملکی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می‌بایست مدارک و مستندات شما بررسی شود

سلام شما میتوانید در مهلت مقرر اعتراض کنید

با درود بایستی مدارک شما بررسی شود

بهتر است مدارک و مستندات شما بررسی شود

درود،رای صادره باید بررسی گردد
شما میتوانید در مهلت مقرر اعتراض کنید

باسلام و درود در مهلت مقرر امکان اعتراض وجود دارد.

با سلام با توجه به اینکه موضوع شما از امور فنی و تخصصی حقوقی است و جنبه های مختلفی دارد که نیاز به بررسی اسناد و مدارک و خصوصا پرونده و رای صادره و آنالیز آنها دارد و بخشهایی از جریانات پرونده نیز نیاز به توضیح شفاهی شما دارد تا پس از آن بتوان اظهارنظر کرد و در بستر سوال ساده نمی گنجد هرچند که بر اساس اظهارات فعلی تان حقوقی دارید که احتمالا نتوانستید آنها را به نحو احسن به محکمه ارایه دهید فلذا جهت جلوگیری از تضییع حقوق خویش می بایست از طریق اعتراض و لوایح یا دادخواست جدید احقاق حق کنید.