آیا کپی از سی دی برای استفاده شخصی غیرقانونی است؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۶۸ #07823557

سلام آیا کپی گرفتن از محتوای سی دی صرفا برای استفاده شخصی و غیر تجاری غیرقانونی است ؟( مثلا محتوای دیسکی را بخواهیم روی تلویزیون ببینیم که فلش می‌خورد و محتوای آن دیسک را روی فلش بریزیم)

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازمنظر قانون غیرقانونی تلقی می شود.

سلام از نظر قانون بله غیر قانونی است

برای استفاده شخصی منعی ندارد .

,با سلام این که محتوی سی چه چیزی باشد مهم است اگر تصاویر دیگران باشد و ...میتواند وصف مجرمانه داشته لاشد

صرفا برای استفاده شخصی جرم نیست

درود
تکثیر و انتشار آن برای استفاده ی شخی منعی ندارد .

برای استفاده شخصی منعی ندارد ولی برای انتشار نیاز به اجازه دارید