آیا میتوانم از پدرم به جرم ضرب و شتم بنده شکایت کنم و درخواست دیه بدهم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸,۵۴۵ #07807247

با سلام
دختری هستم ۲۳ ساله که سال آخر رشته دانشگاهی خودم رو میگذرونم. از ۶ سالگی که دیگه خاطرات به یادم مونده همیشه تو خونه جنگ و دعوا بوده از سر مسائل مالی گرفته تا مسائل ریز و درشت خانواده ها و اطرافیان. بعضا مواردی بوده که پدرم مادرم رو کتک هم زدن ولی همیشه یا توی گوشش زد یا با کف دست و مشت توی سرشون زد که عملا مادرم حتی نتونست به پزشکی قانونی بره برای داشتن مدرک .۴ سالی هست که منم دچار شدم و تا حالا سه مرتبه به شدت مورد ضرب پدر عزیز قرار گرفتم که حتی دفعه اول موجب شد دندان های جلو لق و توی دهن من به شدت زخم شد.این دفعه ی آخر که فقط سر حرف های معمولی یکدفعه شروع به زدن من کردن و با مشت و لگد به طرز وحشتناکی توی سر من میکوبیدن و موهای منو که بزور خودشون بلند میذاشتم رو بطرز وحشیانه ای میکشیدن. تا الان نمیدونستم که ضرب و شتم دختر توسط پدر قابل پیگیری باشه و بتونم شکایت کنم. الان بعد از گذشت ۴ روز آیا میتونم شکایت کنم؟
سردرد های خفیفی از اونروز دارم ولی آیا جوری هست که بتونم اثبات کنم؟
از طرفی اگر شکایت کنم و به جایی نرسم و با پارتی بازی های بابا بیگناه شناخته بشن و تموم بشه قطعا بدتر از اینها در انتظارم خواهد بود.
ممکنه راهنماییم کنید که چیکار کنم؟
امکانش هست به صورتی بتونم حکمی بگیرم که بتونم تنها یا با شخص مورد اعتمادی مثلا مادر بزرگم زندگی کنم و نفقه بگیرم؟
لطفا کمکم کنید من شدیدا دچار مشکلات روحی روانی شدم و خسته شدم از زندگیم.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید از ایشان بدلیل ضرب و جرح عمدی شکایت نمایید و اینکه با چه شخصی زندگی کنید شما مختار هستید و پدرتان نمیتواند شما را ملزم به زندگی کردن با خودش بنماید و بایستی نفقه شما را نیز بپردازد .

سلام
پیشنهاد اول تماس با اورژانس اجتماعی به شماره تماس ۱۲۳ و طرح موضوع از این طریق میباشد
پیشنهاد دوم شما امکان طرح شکایت دارید و انچه مسلم است وقوع ضرب و شتم میباشد که مدعی ارتکاب ان توسط پدر هستید حال اگر ایشان منکر شوند مدعی ضرب و شتم توسط دیگری شوند متعاقبا باید علت عدم پیگیری این موضوع را بعنوان ولی قهری شما ثابت نمایند...

سلام
امکان شکایت برای شما وجود دارد.
شما می توانید با هر کس که می خواهید زندگی کنید- به غیر از ازدواج که نیازمند اذن ولی است- و نیازی به حکم دادگاه نیست.
می توانید دادخواست مطالبه نفقه نیزبدهید و از پدرتان نفقه دریافت نمایید.

می توانید بابت ضرب و شتم شکایت کنید ونامه پزشک قانونی بگیرید (با توجه به اینکه ۴ روز از این اتفاق گذشته است بهتر است تا آثار و علائم ضرب و شتم از بین نرفته است طرح شکایت نموده و به پزشک قانونی مراجعه نمایید) و با استناد به ادله محکمه پسند از جمله شهادت شهود شکایت خود را پیگیری نمایید از طرفی با توجه به اینکه بالای سن ۱۸ سال هستید می توانید با مادربزرگتان زندگی کنید.

سلام برای اثبات ضرب و شتم یا باید گواهی پزشکی قانونی وجود داشته باشد و یا اینکه شهودی باشند که این امر رو تایید بکنند. عالم حقوق عالم مدرک و اثبات است و به صرف ادعا نمیتوان اکتفا نمود.