چطوری میتونم سهم الارث همسرم که از پدرش بابت این ۵ طبقه ارث میبره رو توقیف کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۶۹ #07802255

با سلام
پدر شوهرم من زمینی به متراژ ۷۰ متر در شهرستان داره که ۵ طبقه تمام بنا ۷۰ متری ساخته ، هیچ سند و مدرکی هم نداره که به نامش باشه ، چون در شهرستان معمولا ب این منوال هست ، دو سال پیش پدر شوهرم فوت کرد ، در شهرستان همه میدونن ک این خونه ۵ طبقه برای پدر شوهرم است که بعد از فوتش دست خانوادش هست(زنش و پسرش و دخترانش ) سوال من اینه که من چطوری میتونم سهم الارث همسرم که از پدرش بابت این ۵ طبقه ارث میبره رو برای مهریم بازداشت کنم ( لازم به ذکر هست که مهریه ام رو از اجرای ثبت اجرا گذاشتم ) با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بدوا باید اثبات مالکیت کنید و سپس قابل پیگیری است .

ابتدا بایستی نسبت به اثبات مالکیت اقدام بفرمائید

سلام
ابتدا می بایست مالکیت اثبات گردد

با سلام
ابتدا باید مالکیت اثبات شود امکان توقیف ملکی که ثبتی نیست نمی باشد

با سلام،ابتدا باید نسبت به اثبات مالکیت با مستندات و شهادت شهود اقدام نمایید.

ابتده باید مالکیت اثبات شود.

سلام.امکان توقیف ملک فاقد سابقه ثبتی وجود ندارد ...