امکان باز پس گیری ملک مورد نظر امکان‌پذیر است یا خیر ؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۴۶ #07797676

آیا ملک مورد نظر که درسال ۱۳۱۹ تقاضای ثبت و درسال ۲۰ دودانگ در جریان ثبت انتقال وچهاردانگ آن در سال ۲۱ انتقال ،، هردو معامله در دفترخانه رسمی ولی برای چهاردانگ فقط سند صادر گردیده وملک موردنظر مرکز شهر در گذشته بوده که شهرداری وبیشتر ارگان دولتی نیز در ملک مورد نظر قرار گرفته واین ملک مورد نظر ۳۰۰هکتار بوده وبه حد نصاب مالکیت بیش از ۴۰۰ هکتار نرسیده اصلاحات ارضی بدلیل اینکه مالک چهاردانگ جز مالکین بزرگ بوده بدون رضایت مالک مشاع دو دانگ ملک مورد نظر را به زارعین توسط مالک چهاردانگ به زارعین واگذار نماید البته ملک مورد نظر درزمان ثبت به عنوان دوقطعه،، مزرعه و توتزار به انضمام خانه محوطه ثبت گردیده ودر همان زمان در ملک ما شهرداری هم بوده که تابه امروز قدمتی ۱۰۰ساله دارد ومکانش هم تغییری نکرده البته نزدیک به ۱۰۰هکتار عرصه های زیادی شده اعم از شخصی ودولتی آیا امکان باز پس گیری ملک مورد نظر امکان‌پذیر است یا خیر ؟ در ضمن خدمت اساتید عارضم بنده ازوراث خوانین گذشته یا ارباب نبوده ایم بلکه پدربنده از خانواده مجتهد و روحانی درگذشته بوده وتنها وارث پدرم بوده که همه به علت فوت زود هنگام اموالش حیف میل گردیده وحتی از داشتن چنین ارثی اطلاع نداشته وپدر بنده نیز بعداز اطلاع این موضوع در حین پیگری نزدیک به بیست سال است فوت نمودن مدارک واسناد موجود میباشد در ضمن این ملک درزمان ثبت ملک شهری بوده

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدون بررسی کامل مدارک امکان پاسخگویی وجود ندارد.

مدارک باید بررسی شوند تا بتوان نظر قطعی داد اما به صورت کلی می توان بیان کرد که با توجه به نقل و انتقالات احتمالی فراوان امکان پس گرفتن همه ملک وجود ندارد اما در آن خصوص می توان بهای ملک را دریافت نمود
توصیه می کنم برای بررسی بیشتر مشاوره تلفنی را از طریق سایت بنیاد وکلا هماهنگ نمایید.

درود
باید مدارک شما برسی شود

بادرود
وراث میتوانند پیگیری نماتیند