مراحل اجرا گذاشتن چک در صورتیکه دارنده اموال داشته باشد چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۹۸ #07778163

سلام میخواستم بدونم مدت زمان به نتیجه رسیدن چک با توجه به اینکه صاحب چک دارای سرمایه هست چقدر طول میکشه؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
اگر فرد اموالی دارد و میشناسید چه اموالی دارد در ظرف ۱۰ روز شما میتوانید اموالش رو توقیف کنید و مبلغ چک + هزینه هایی که کردید رو از شخص مطالبه کنید

اصلاحیه :
سلام ابتدا درخواست تامین خواسته مطرح کنید و فورا اموال بدهکار را توقیف کنید . بعد ظرف ۱۰ روز دادخواست مطالبه مطرح کنید .
مدت زمان رسیدگی قابل پیش بینی نیست ولی معمولا در مدت شش تا ۸ ماه نتیجه قطعی حاصل می شود . بعد از صدور حکم قطعی و درخواست اجراییه و ابلاغ آن ، اگر بدهکار بدهی را نپردازد ، تشریفات مزایده نسبت به اموال توقیفی انجام خواهد شپیشنهاد می شود وکیل انتخاب کنید .م د .

سلام ابتدا درخواست تامین خواسته مطرح کنید و فورا اموال بدهکار را توقیف کنید . بعد ظرف ۱۰ روز دادخواست مطالبه مطرح کنید .
مدت زمان رسیدگی قابل پیش بینی نیست ولی معمولا در مدت شش تا ۸ ماه نتیجه قطعی حاصل می شود . بعد از صدور حکپیشنهاد می شود وکیل انتخاب کنید .م قطعی و درخواست اجراییه و ابلاغ آن ، اگر بدهکار بدهی را نپردازد ، تشریفات مزایده نسبت به اموال توقیفی انجام خواهد شد .

شما از طریق اجرای ثبت یا دادگاه میتوانید نسبت به توقیف اموال ظرف کمتر از یکماه اقدام کنید جهت وصول ان نیاز به تشریفات مزایده هست که این موضوع نیز با شرایطی مواجه خواهد بود که امکان مشخص نمودن زمان دقیق میسر نیست

در صورت معرفی اموال میتوان ظرف یک هفته برای توقیف اموال و مطالبه آن اقدام کرد.