میتونم به پولم برسم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۰۵ #07772656

من با یک اقایی قرارداد پرورش قارچ نوشتم که هر دو ماه سود بهم بده این اقا پرورش قارچ رو راه انداخت ولی فقط به ظاهر .من دوماه و پانزده شب هست بهش پول رو دادم و تقریبا یک هفته ست که فهمیدم به جرم محکومیت مالی زندانه ،حالا فقط ازش قرارداد امصا شده و سفته به ارزش ۶۰ میلیون دارم یعنی دو برابر پول سرمایه م ...
حالا این اقا اجاره سالن و هزینه ی کمپوست رو نداده
چن تا هم شاکی خصوصی داره
مادرش هم زیر بار کار پسرش نمیره
من نمیدونم چجوری و از کجا شروع کنم که به پولم برسم
مادرش میگه ندارم بدم بجرم کلاهبرداری ازش شکایت کنم میشه یا ادعای خسارت کنم یا چیکار کنم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مطابق مندرجات قرارداد دادخواست الزام به ایفای تعهدات قرارداد به طرفیت این آقا بدید.

درود
در قدم اول میتوانید از طریق چک یا سفته ای که در دست دارید اقدام نمایید

درود
مدارک خود را به رویت یک متخصص برسانید.

می توانید دادخواست مطالبه وجه دهید .

سلام با توجه به سوال شما هم از طریق حقوقی وهم کیفری میتوانید اقدام نمایید موفق باشید

با درود به نظر وصف جزایی ندارد باید حقوقی پیگیری نمایید.

با سلام نسبت به مطالبه سفته ها اقدام نمایید.