سهم دادگستری چگونه محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۱ #07765368

سلام.
پیرو سوال قبلی و تکمیل سوال قبلی که عنوان شده بود.بنده مبلغ ۱۰۰ میلیون جهت قرض الحسنه به فردی پرداخت کرده ام و الان که نزدیک به اتمام قرارداد هست صراحتا اعلام کرده که پول را پس نمیدهد و میخواد مرا اذییت بکند اگر کار را به دادگاه کشاندم .
بنده یک اقرارنامه مالی هم که در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم شده از ایشان دارم که اقرار کرده از من ۱۰۰ میلیون پول گرفته و داده جای قرض الحسنه مغازه.
اگر بنده به خاطر تهدید های ایشان تامین خواسته کنم که مبلغ قرضالحسنه نزد موجر توقیف بشود .و یا به حساب دادگستری واریز شود
.سهم دادگستری چگونه محاسبه میشود

مشاوره حقوقی قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مرحله ی بدون دعاوی که خواسته ی آن تا مبلغ ده میلیون ریال تقویم شده باشد، معادل ۱/۵ درصد ارزش خواسته و بیش از مبلغ ده میلیون ریال به نسبت مازاد بر آن ۲ درصد ارزش خواسته .
به ازای بیش از ۱ میلیون تومان خواسته ۲ درصد به عنوان هزینه دادرسی وصول می‌شود.