بهترین راه برای ارائه سفته حسن انجام کار به نظام مهندسی برای تاسیس شرکت با موضوع کشاورزی چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۸۵۲ #07748901

باسلام وقت به خیر، با دوستان در حال ثبت شرکت خدمات کشاورزی غیر دولتی هستیم سمت ها رو مشخص کردیم الان اداره کار گفته حتما باید تمام اعضا بیمه باشند از طرفی هم مدیر عامل شرکت حقوقی از شرکت دریافت نمی کنه هر کدوم در ازای تخصص و کار خودشون از کشاورز تعرفه می گیریم الان مدیر عامل باید به نظام مهندسی هم سفته بده و در عوض از بقیه هم خواسته به خودش سفته بدن ممنون میشم راهنمایی کنید بهترین حالت چی هست و اگه سفته لازم شد چه طور باید باشه؟

مشاوره حقوقی ثبت شرکت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شماره سفته ها را در قرارداد بیاورید و در سفته ها قید کنید بابت حسن انجام کار،از سفته ها کپی بگیرید و یک نسخه از قرارداد را نیز دریافت کنید.

سلام حتما شماره و ضمانتی بودن آنرا در قرارداد بنویسید .

سلام
قرارداد ببندید شماره سفته ها در ان قید شود در متن سفته نیز ضمانی بودن ان ذکر شود

در سفته علت صدور آنرا ذکر نمایید(حتما عبارت بابت تضمین حسن انجام کار)قید بشه و نام (شرکت) درج شود بهتر است سفته تاریخ نداشته باشه بابت سفته رسید بگیرید حتماً در قرارداد همکاری، شماره سفته و مشخصات آنرا ذکر کنید