آیا خسارت تاخیر تادیه ۱۰ سال را باید بپردازم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۰۷ #07746134

سلام
با شخصی قرارداد بستم ۱۰ سال پیش در تاریخ معین مبلغ ۲۰ میلیون بدم اگه ندم مبلغ ۱۰۰ میلیون ضرر و زیان خواهم داد. اگه شکایت کنن محکوم بشم به ۱۰۰ میلیون تومان.
آیا خسارت تاخیر تادیه ۱۰ سال باید بدم؟
برای ۱۰۰ میلیون یا همون ضرر و زیان کافیه؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق شرط مندرج درقرارداد همان خسارت ۱۰۰میلیون تومان ملاک است

همان خسارت قراردادی یکصد میلیون تومان کفایت میکند. خسارت تاخیر تادیه از زمانی ایجاد می شود که طلبکار مطالبه کردخ و شما ممانعت از پرداخت کرده باشبد. که این درخواست با اظهارنامه رسمی قابل اثبات است

با سلام همان خسارت مقطوع صد میلیون تومان کفایت خواهد کرد و تاخیر تادیه در صورتی قابل مطالبه است که ابتدا طلبکار رسما بموجب اظهارنامه طلب خود را مطالبه نموده باشد و شما از پرداخت آن امتناع نموده باشید.

سلام
چنانوه ۱۰۰میلیون بعنوان وجع التزام قرارداد باشد فقط همان مبلغ را باید پرداخت کنید

سلام
چون موضوع قرارداد شما پرداخت پول است این خسارتی ک تعیین کرده اید معامله را ربوی میکند و قابل دریافت نخواهد بود
ولی خسارت تاخیر تادیه را از زمان مطالبه ک به وسیله اظهارنامه یا دادخواست است مشخص میشود.