مزایده خودروی توقیفی چگونه هست؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۹۲ #07730258

با سلام بابت یک فقره چک حکم جلب کسی صادر شده و طرف هم بعد از مدتها که خودروی توقیفی خود رو پنهان کرده بود رو گفته برده برا مزایده دادگاه...
میخواستم ببینم توی سایت سامانه عدل قرار کارشناسی صادر شده آیا خودرو توقیفی رو تحویل اجرای احکام دادگاه داده یا هنوز دست خودشه.... که کارشناس رو ببره جایی که خودرو رو قبلا پنهان کرده...

لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی چک
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
وقتی پرونده به اجرای احکام ارجاع شود اجرای احکام با درخواست محکوم له اقدام به توقیف اموال محکوم علیه مینماید وخودرو مذکور اگه جز اموال محکوم علیه بوده پس توقیف صادرشده وخودرو در پارکینگ میباشد

سلام
توقیف فیزیکی باید صورت گرفته باشه

باسلام و درود نیازی به تحویل خودرو نمی باشد مزایده بر اساس نظر کارشناسی صورت خواهد گرفت.

با سلام اموال منقول در اینجا خودرو در صورت توقیف به صورت فیزیکی توقیف می شود و در دست مالک قرار نمیگیرد و بر اساس نظر کارشناسی به مزایده گذاشته می شود.

بادرود براساس کارشناسی به مزایده خواهد رفت

مزایده خودرو بر مبنای نظر کارشناسی به فروش خواهد رفت و نیازی به تحویل خودرو نمی باشد

سلام و ارادت
خودرو را بایستی تحویل داده باشد و در پارکینگ موجود باشد تا بتوان کارشناسی نمود برای فهمیدن این موضوع بایستی به واحد اجرای احکام مراجعه نمایید