من باید چجوری از خودم دفاع کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۰ #07729461

سلام بنده برای یک نفر کار کردم ایشان ۵۰ روز پول مارو نداد و امروز و فردا کرد منم یک روز سرکار ابزار هارو برداشتم بدون این ک کسی ببیند حتی نگهبان اومدم خونه حالا میگم پول من را بده تا ابزارهاتو بدم ایا این کار جرم هست و طرف میتونه ازم شکایت کند

مشاوره حقوقی اداره کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اقدام شما جرم می باشد و شما برای مطالبات خود می توانید از طریق مراجع اداری مثل هیئت تشخیص اداره کار در صدد حق وحقوق قانونی خو اقدام نمایید.

باسلام واحترام ایشان میتوانند پیگیری حقوقی علیه شما نمایند بهتراست ازطریق قانونی دستمزد خود را مطالبه نمایید

باسلام بله اقدام شما جرم بوده و میتواند شکایت کند .شما باید برای مطالبه طلب از مراجع قانونی طرح دعوی میکردید.

با سلام
بله اقدام شما جرم هست و می تواند شکایت کند شما اگر مطالباتی داشتید باید از طریق اداره کار اقدام می کردید

شما اگر مطالبه ای داشتید می بایست طرح دعوی می کردید،
اقدام شما قابل پیگیری است