شکایت به طور دوجانبه، نتیجه بخش است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۵ #07726467

در محل کسب بنده دو مغازه انطرف مغازه من بی دلیل افراد داخل آن که دو برادر هستند با بنده درگیر و درحریم محل کسب بنده و هم در داخل مغازه بنده شروع به فحاشی و دادو بیداد و حتک حرمت کردن و دست درازی نیز نسبت به بنده کردن از انجایی که مغازه بنده دوربین مداربسته داشت قسمت اعظمی از این بی احترانی رو ضبط کرده که ضمیمه شکوایه کردم از انجایی که این دو برادر در پی منکر شدن عمل خود هستند بعد از شکایت بنده توسط پلیس ۱۱۰ انها نیز به فاصله زمانی نیم ساعت بعد از من به ۱۱۰ تماس گرفته و طرح دعوی کردند خواستم بدونم شکایت بعد از شکایت جنبه قانوی داره یا خیر؟
ممنون که راهنمایی میکنید.

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
هر دو طرف امکان اقامه شکایت دارند و این امر فاقد ایراد قانونی است
اما هر شاکی باید ادله کافی برای اثبات ادعای خود ارائه نماید و شما می توانید به فیلم دوربین ها استناد نمایید