آیا میتوانم پس از دادرسی حقوقی بدون پرداخت هزینه خسارت احتمالی اقدام به دریافت حکم جلب کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۰۲ #07693125

باسلام
سفته ای از شخصی دارم و با علم اینکه ایشان هیچ اموالی به نامش نیست بنده هم واخواست نزدم. چون میدانستم حکم توقیف اموال نمیتوانم بگیرم.
آیا میتوانم پس از دادرسی حقوقی بدون پرداخت هزینه خسارت احتمالی اقدام به جلب ایشان نمایم؟
یا آنکه دریافت حکم جلب نیز هزینه ای جداگانه دارد؟

مشاوره حقوقی سفته
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.اگر‌ رای غیابی باشد باید ضامن معرفی کنید اما اگر رای حضوری باشد دیکر نیاز به معرفی ضامن جهت اجرای رای ندارید

سلام
اخذ دستور جلب محکوم علیه نیازی به تودیع خسارت احتمالی ندارد

سلام
در صورت محکومیت میتوانید اخذ حکم جلب نمایید.
حکم جلب هزینه جداگانه ندارد

سلام
پردتخت خسارت احتمالی مربوط یه مرحله تامین. خواسته هست آن هم در شرایطی که سفته شما واخواست نشده باشد. بعد از صدور حکم قطعی محکومیت خوانده با ورود به مرحله اجرا و تشکیل پرونده اجرایی شما می توانید بدون پرداخت هزینه تقاضای اعمال ماده ۳ قانون نحوه اجرا را (جلب)نمایید