ایا باقی پول بیمه پرداخت میشود مجددا؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۰۴ #07675043

اگر تامین اجتماعی بیمه بیکاری را تا ۵ ماه واریز کرده و بعد جایی مشغول به کار شویم بعد از ۶ ماه مداوم کارو سپس ترک کار

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
یکی از شرایط دریافت بیمه بیکاری ، قرارداد یکسال اخر، آخرین محل کار می باشد ؛ یعنی شما باید ۱۲ ماه کامل سابقه پرداخت در آخرین محل اشتغال داشته باشید برای دریافت بیمه بیکاری

با سلام مجدد برقرار می شود

موضوع را از طریق سازمان تامین اجتماعی پیگیری کنید.

درود
از تامین اجتماعی پیگیری کنید.

بادرودوسلام به تامین اجتماعی مراجعه نمایید.

سلام باید به اداره کار مراجعه کنید

بااحترام
اگر ترک کار نمایید خیر باید کارفرما تفدیل نسرو و یا ورشکستگی یا موارد دیگر اعلام و نامه داشته باشید تا بتوانید از بیمه بیکاری استقاده نمایید