آیا می تواند من را به جرم تحریک ایشان در پشت تلفن به جرم ازاله بکارت محکوم نماید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۶۸۲ #07655299

بنده با دختری ۳ سال دوست بودم و هدف هم ازدواج بود، در این مدت باهم تنها از طریق تماس های تلفنی سوای از حرف های من باب آشنایی، گاها حرف های نامشروع رد و بدل می کردیم. و رابطه نزدیک ما صرفا در حد بوسیدن بوده ولی حرف های از طریق تلفن رد و بدل میکردیم. بعد از تقاضاهای پی در پی بنده برای ازدواج ایشان از ازدواج امتناع نمودن و تنها حرفشان ادامه این رابطه بصورت دوستی بود نه ازدواج. بعد از کش و قوس فراوان و عدم رضایت ایشان برای ازدواج بنده رابطه را ترک نمودم. الان بعد از حدودا ۱ سال ایشان مزاحم بنده شده و میگوید که بنده را تحریک نموده‌اید و ازاله بکارت شده‌ام. بنده هم این حرف را در تماس تلفنی از ایشان شنیده‌ام که از طریق همین تماس ها ازله شده و هدف بنده ازدواج بود ولی ایشان قبول نکرد. من هم واقعا برای اطمینان قلبی و اینکه که واقعا این مشکل رو داشته باشد ۲ میلیون تومان به ایشان دادم. بعد از ۳ ماه که گذشته ایشان برگشته و تقاضای ۳ میلیون دیگر می کند و بنده هم قبول نکردم. من را به شکایت تهدید نمودند.
با توجه به آنکه بنده صدای ایشان را دارم که در این مدت مزاحم بنده بود و می گفت که با انگشت خودش بوده و پشت تلفن ولی با تحریک بنده، آیا این صداهای ضبط شده که در چند جا حتی این حرف را می زند، می تواند در دادگاه مفید واقع شود؟
دوما این خانم که سن ایشان ۲۶ سال است آیا می تواند من را به جرم تحریک ایشان در پشت تلفن به جرم ازاله بکارت محکوم نماید؟
و سوما اگر بنده را به این جرم محکوم نماید تقاضای ازدواج بنده را که رد کرده و حتی در تماس تلفنی و اسکرین شات آن ها را در تلگرام دارم می تواند ادله کافی برای بی گناهی بنده باشد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در هیچ یک از مواردی که مطرح نمودید مسئولیتی متوجه شما نخواهد بود چراکه ازاله بکارت توسط خود این شخص صورت گرفته است

با سلام خدمت دوست عزیز...عملا ازاله بکارت باید طی رابطه مشروع یا نامشروع صورت پذیرد که طبق صحبت های جنابعالی این عمل از شما صورت نگرفته است.لذا در صورتی که رابطه جنسی (دخول) از جانب شما صورت نگرفته باشد،جای نگرانی وجود ندارد.اثبات شخص عامل توسط پزشکی قانونی در عمل رابطه جنسی نهایتا یک هفته امکان پذیر خواهد بود اما نحوه ازاله بکارت توسط پزشکی قانونی کاملا امکان پذیر بوده و پزشکی قانونی توانایی تشخیص ازاله بکارت را دارد که نوع دخول چگونه بوده است.

بسمه تعالی : بنا بر اقول و اظهر امر هیچ جرمی بر شما متصور نیست که این موضوع در اختیار و اراده شخص است ئ تحریک و ترغیب تاثیری در خادثه ندارد . خب شاید ایشان فردا روزی هم مدعی شود شما تلفنی مرا تحریک کردی همسایه رو بکشم یا جنایت دیگری ... ایا از نظر خود شما منطقی ست .. در قانون برخی افعال شروع به جرم آن نیز جرم است یعنی همینکه اراده کند و حرکت کند که جرم را انجام دهد ولو محقق نشود مجرم است ( مثال شخصی در مباحث سیاسی اقدام به خرید مواد منفجره نموده اماده انفجار مینمایئ اما قبل از در محل قرار دادن و منفجر نمودن او را دستگیر میکنند و یا خودش پشیمان میشود در هر حال مجرم است و مجازات دارد. اما برخی اعمال شروع بجرمش با اقدام و حصول نتیجه اگر نباشد اصولا صرف تحریک جرم نیست مانند تحریک شخصی به خود کشی. با توجه به اینکه خودکشی جرم نیست خب بالقاعده تحریک و ترغیب به آنهم جرم نیست ( البته اجبار و تهدید جرم است ) . ازاله بکارت توسط شخص به تنهایی جرم نیست پس ترغیب و تشویق آنهم جرم نیست ..لذا نگران نباش برادر گرامی .. اما اینها رو گفتم از نظر قانون بود اما به درگاه خداوند متعال توبه کن و سعی کن از آن خانم حلالیت بطلبی ..تا خداوند متعال نیز کمک و یاریتان کند ..

اینکه‌شما‌‌را‌تهدید‌کرده‌میتوانید‌شکایت‌کنید‌اگر‌‌پیامک‌یا‌متن‌دارید‌میتوانید‌‌به‌عنوان‌مدرک‌استفاده‌کنید‌ولی‌در‌مورد‌ازاله‌بکارت‌طبق‌ماده۷۴۳‌قانون‌مجازات‌بخش‌جرایم‌رایانه‌ای‌در‌صورت‌اثبات‌‌این‌مطلب‌که‌‌چنانچه افراد را به ارتکاب جرائم ‌منافی‌عفت‌یا خودکشی یا انحرافات جنسی یا اعمال خشونت‎آمیز تحریک یا ترغیب یا تهدید یا دعوت کرده یا فریب دهید یا شیوه ارتکاب یا استعمال آن‌ها را تسهیل کنید یا آموزش دهید، به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا بیست میلیون (۲۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم می‌شوید.