چطور شکایت کنم که دست از کلاهبرداری بردارند؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۳۲ #07634925

دو‌نفر اومدن ماشینمو که توی سایت گذاشته بودم دیدند و قرار گذاشتند بعد رفتم قرار داد نوشتیم حریمه گذاشتند بعد بردند واسه تست رنگ و بهانه کردند که نمیارزه باید به قیمت اونا بفروشم یا اینکه خسارت بدم . من هم خسارت دادم و تموم شد ولی نمیخوام اینا این بلا رو به سر بقیه بیارن . لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام فاقد وصف مجرمانه است .

موضوع نه جنبه کیفری دارد و نه شما در معاملات دیگران سمتی دارید.

سلام
اقدامی از سوی شما برای دیگران متصور نیست...ومعامله شما نیز با توافق اقاله شده.

با سلام
با توجه به روابط قراردادی شما وبنا بر شروط مندرج در قرارداد منعقده موضوع فاقد وصف کیفری است

با سلام
موضوع فاقد وصف کیفری است .

با درود جرمی واقع نشده است

با سلام
موضوع جنبه کیفری ندارد و اشتباه شما بوده که به آنها خسارت دادید.
شما می توانستید طبق قرارداد ثمن معامله را دریافت و سپس خودرو را تحویل بدهید.