کلاهبرداری در اینستاگرام چگونه باید پیگیری شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۲۵ #07606198

با سلام. من خدود یک ماه قبل از یک پیج ایسنتاگرام خرید اینترنتی داشتم به مبلغ ۲۰۰ هزار تومان. هنوز به دستم نرسیده هر چقدر زنگ میزنم یا پیامک میدم جواب نمیده. از سفارشی که دادم و چت هامون و رسید واریز پول مدرک دارم. و اینکه آدرس فروشگاه و شماره تلفن هم دارم ازش. باید چکار کنم؟ به جایی میرسه؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی قابل شکایت است.

با درود تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی طرح شکایت نمایید موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد شد

سلام
می توانید در دادسرای جرایم رایانه ای شکایتی مبنی بر کلاهبرداری مطرح نمایید تا موضوع توسط پلیس فتا مورد بررسی قرار گیرد.

سلام و درود.

اتهام اصلی پیج مذکور کلاهبرداری اینترنتی است که می توانید با ارائه مدارک و مستندات موجود شکایت کیفری نمایید.
توصیه می کنم با مراجعه به پلیس فتا یا دادسرای جرائم رایانه ای مورد را مطرح نموده و اقدام به پیگیری نمایید چون ممکن است شاکیان دیگری از پیج مذکور وجود داشته باشند.

موفق و پیروز باشید

شکایت کلاهبرداری رو مطرح کنید. ولی هزینش احتمالا برابر با پول از دست رفته شما بشود.