طریقه شکایت از گرانفروشی و تخلف واحد صنفی به چه صورت است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۵۳ #07590195

با سلام و عرض ادب و احترام

در بحث گرانفروشی یک واحد صنفی، آیا به صرف گزارش تخلف به نیروی انتظامی و مراجع ذی ربط، مرجع رسیدگی به تخلف(تعزیرات حکومتی و غیره) را مجاب به رسیدگی و تحقیق میکند یا باید شاکی خصوصی وجود داشته و کتبا درخواست شکایت کرده و موضوع را پیگیری بکند.
با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق سازمان تعزیرات حکومتی اقدام به ثبت شکایت کنید.

بادرود در تعزیرات حکومتی قابل شکایت است

سلام شما باید به عنوان متضرر اقدام به طرح شکایت در تعزیرات حکومتی نمایید

سلام
در صورتی که شاکی خصوصی وجود داشته باشد و این اطلاع از جانب ایشان حاصل شود بر اساس اطلاع ایشان پیگیری خواهد شد در غیر این صورت به هر طریقی که تعزیرات متوجه گرانفروشی صنف مربوط می‌شود موضوع را پیگیری خواهد کرد

با سلام.
مرجع رسیدگی به شکایات از واحدهای صنفی . گرانفروشی یا کم فروشی و هرگونه تخلفات درصلاحیت سازمان تعزیرات.حکومتی است.که با طرح شکایت اشخاص طبق مقررات و درصورت نیاز با ورود کارشناسان سازمان صنعت و معدن. جهت بررسی جوانب و میزان تخلف را مشخص و به تعزیرات اعلام ودر نهایت .با صدور رای توسط قضات سازمان تعزیرات حکومتی صادرو میزان مجازات را تعین و به تخلف رسیدگی خواهند کرد