طلاق از طرف زن چگونه انجام شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۴۳ #07569544

باسلام و وقت بخیر من زوجه هستم و میخام از همسرم جدابشم ولی هیچکدوم از شرایط ۱۲گانه طلاق را ندارم و درضمن شوهرم میگه تو برو درخواست بده که جدا بشی تا من بیام دادگاه و میگه من هیچ اقدامی واسه طلاق نمیکنم ،بهش میگم من حق طلاق ندارم که بتونم ازت اینجوری جداشم ولی ایشون زیر بار نمیرن،خواستم بدونم من باید چیکار کنم؟ممنون از راهنمایی شما عزیزان

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و احترام
شما میتوانید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی درخواست طلاق خود را ثبت نمایید .

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود لکن در رویه گاها زوجه تمام حقوق مالی خویش را بذل کند یا طلاق نامبرده موافقت می‌شود

سلام طی توافقی خارج از دادگاه وکالت در طلاق خود را در برابر حقوق مالی اعم از مهریه و نفقه و.. دریافت کنید سپس اقدام به ثبت دادخواست طلاق نمائید

ابتدا در سامانه تصمیم وقت مشاوره گرفته جهت دادخواست طلاق به دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید

با سلام...
جهت اقامه دعوی طلاق به طرفیت همسرتون هیچگونه مانعی وجود ندارد و پس از طرع دعوی و تعیین جلسه رسیدگی میتوانید در جلسه دادرسی دلایل خود را برای استماع قاضی محترم مطرح کنید.

سلام. مانعی برای طرح دادخواست طلاق برای شما وجود ندارد . از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست مطرح نموده ،دادگاه جلسه رسیدگی برای استماع اظهارات طرفین تشکیل خواهد داد.

با سلام؛
در صورتی که زوج با طلاق موافق است؛ شما میتوانید اقدام به ثبت دادخواست طلاق توافقی نمایید.