میتواند در خواست ابطال قرارداد را بنماید؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۴۹ #07564273

با سلام واحترام
بنده ملکی رو پیش خرید کردم ملک مذکور به صورت مشارکت بوده و بنده با سازنده قرارداد جعاله پیش فروش بستم ، و مقرر گردید سازنده ظرف ۴۵ روز اقدام به گرفتن مجوز تخریب و ساخت نماید و در غیر اینصورت ثمن معامله و ۷۰% ارزش روز ملک به عنوان خسارت در نظر گرفته شد . در حال حاضر بعد از ۷ ماه سازنده هیچ اقدامی نکرده و بنده چون درخواست داوری به بنگاه داده ام حال توسط برادرشان که در قرارداد ما اسم ایشان نبوده و هیچ گونه دخل و تصرفی نداشته اند درخواست ابطال قرارداد را داده. و اسم برادر ایشان تنها در قراداد مشارکت با مالکین آمده است که هم خوانی با اسم ایشان در دادخواست ارسالی ندارد ( پیشوند اسم ایشان وجود ندارد )، سئوال بنده این است برادر ایشان میتواند در خواست ابطال قرارداد را بنماید در صورتیکه که ما در قرارداد با خود سازنده هر گونه اسقاط فسخ قرارداد را از دیگری سلب نموده ایم(اسقاط کافه خیارات) دوم در صورت قبول دادگاه و فرار سازنده مذکور که چندین پرونده مشابه درطول سالیان گذشته داشته بنده جهت احقاق حقوق و خسارات میتوانم ادعای کیفری و حقوقی کنم. رای داور در قرارداد به نفع بنده صادر گردیده
با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت ذینفع بودن می توانند دادخواست ابطال قرارداد را مطرح کنند

چنانچه ذینفع باشند می تواننددادخواست ابطال قرارداد بدن

در صورتی که ایشان ملک برادر خود را فروخته یا به هر نحوی برادر ذینفع باشد میتواند چنین درخواستی نماید.

درود
اگر ذینفع باشند می توانند دادخواست ابطال قرار داد را مطرح کنند.

سلام و درود . مبحث حق فسخ با ابطال قرارداد متفاوت است و هرکس اگر قرارداد یا تعهدی ب ضرر او باشد میتواند این دادخواست را بدهد اما چنانچه این قرارداد باطل گردید شما میتوانید بابت خسارات وارده دادخواست مطالبه بدهید.

درود بر شما، چنانچه ایشان در این قرارداد ذینفع نباشند خیر، لکن اگر ذینفع باشند بله میتوانند، البته در صورت فسخ قرارداد، حق و حقوق و خسارات طبق قرارداد از طرف شما قابل مطالبه خواهد بود.

سلام
اگر قرارداد منعقده شما به منافع برادر ضرر وارد کند ایشان می تواند دادخواست بدهند البته حق شما جهت جبران خسارت و رجوع به طرف مقابل محفوظ است.