سهم الارث خودم رو چطور بگیرم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۱۸۴ #07555245

عرض ادب و تشکر.برادر و خواهرم در برابر دریافت سهم ارث من اقدام به‌ فروش ملکی به من با مبایه نامه سفید امضا کردند.و گفتند خودت پرش کن(وکالت ضمنی) ودر مقابل سهم ارث من رو در دفترخانه به نامشون کردم. (ثمن‌ معامله) حالا نه سهم ارث من رو میدن و نه خانه رو میگن به چه حقی پرش کردی.کلاهمو برداشتن و زدن زیر همه چی.درضمن از این ماجرا ۸ سال گذشته وکلی هم خسارت خوردم چون ملک خالی مونده.در ضمن ۲ برگ مبایه نامه سفید بوده که یکی رو پرش کردم برحسب معامله و دومی به صورت خالی و سفید امضا موجوده...لطفا کمک کنید دارو ندارم این خونه اس

مشاوره حقوقی ارث
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است مدارک شما بررسی شود

بادرودوسلام اظهارنظر مستلزم بررسی می باشد.

باسلام محضر شما بزرگوار
مدارک خود را به رویت یک متخصص برسانید.

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد.

درود برشما
باید با دلیل و مدرک ثابت کنید مرتکب سوءاستفاده از سفید امضاء نشدید.

سلام.چنانچه درسندی که سهم الارث خود را واگذار کردید به این خونه بعنوان ثمن یا عوض تصریح شده یا شهودی بر این توافق دارید میتوانید بدوا از طریق اظهار نامه به وی اعلام کنید وپس از ابلاغ آن وپاسخ یا عدم پاسخ مشارالیه اقدام متناسب حقوقی معمول کنید. با این حال بررسی اسناد وجزییات لازم است.

جهت اظهارنظر بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.