با وجود داشتن شاهد و داشتن گزارش مامور کلانتری مبنی بر فحاشی، برای اون دو نفر حکم برائت صادر شد؛ آیا میتوانند اعاده حیثیت کنند؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۵۶۳ #07524733

سلام
من در معیت مامور کلانتری برای اجرای حکم ورود به مخفیگاه به منزل همسر سابقم مراجعه کردم که مادر و خواهرش بهم فحاشی کردن و عناوینی چون ------------------فحاشی و... بهم نسبت دادن.
فحاشی و هتک حرمت بهم در گزارش مامور اجرای حکم نوشته شده واصح و اشکار.
من از این دو خانم شکایت کردم و با وجود داشتن شاهد ( راننده تاکسی) و داشتن گزارش مامور کلانتری( نه ۱۱۰، چون ۱۱۰ همه گفته های شاکی رو مینویسه و اثباتش به ذمه شاکی هست، ولی من گزارش، مامور اجرای حکم داشتنم) مبنی بر فحاشی بهم، برای اون دو نفر حکم برائت
صادر شد و متاسفانه وکیل گرفتن برای اعاده حیثیت.
آیا میتونن اینکارو بکنن؟ من به نیت آزار و اذیت مراجعه نکردم. بلکه در معیت مامور و برای اجرای حکم ورود به مخفیگاه و شناسایی طرفم مراجعه کردم که درگیری ایجاد شد.

مشاوره حقوقی افترا
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر برای دادگاه محرز گردد که شما با قصد و بدون دلیل اینکار راانجام دادید در اینصورت آنان میتوانند به جرم افترا بر علیه شما اقامه دعوی نمایند که با این اوصاف چنین نبوده است .

معمولا در این موارد شکایت افترا رد میشود

در صورت اثبات سونیت می‌توانند علیه شما به جرم افترا شکایت نمایند،اما درعمل شما، مصداق ندارد.

اثبات افترا نیاز به احراز سوءنیت شما دارد و چون برائت صادر شده خیر

سلام خیر باتوجه به اقدام قانونی شما در رسیدن به حقتان .آنها نمی توانند ازشما به عنوان افترا یا مزاحمت شکایت کنند

فعل شما در ان سو نیتی نیست و باید بتوانند اثبات کنند

باسلام باید سونیت اثبات شود