موقع تمدید پاسپورت از جایی استعلام میگیرند که بفهمند من صیغه هستم و صیغه نامه دارم یا خیر؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۴۱۹ #07521448

با عرض سلام و وقت بخیر
من صیغه نامه (دفترچه صیغه) دارم. ولی چون تاکنون عقد نکردم صفحه شناسنامه ام سفید است. الان قصد دارم پاسپورتم و تمدید کنم. چون مدت زمان آن تمام شده یعنی برای تمدید پاسپورت با من مثل فرد مجرد برخورد میشه یا فرد متاهل که باید اجازه نامه از شوهر داشته باشد. اگر راهنماییم بفرمایید خیلی ممنون میشم.

این پرسش خاتمه داده شده و امکان ارسال پاسخ برای آن وجود ندارد.
مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر ثبت نشده باشه قابل استعلام نیست.

با درود..
نگـران نباشـید، چنـین موردی قابل اسـتعلام نمی باشـد..

بادرود فقط عقد دائم استعلام دارد در سیستم شما هنوز مجرد هستید ونیاز اجازه ندارید

صیغه نامه عادی قاربل استعلام نخواهد بود

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اگر ثبت نشده باشه استعلام هم بگیرن چیزی نشون نمیده .

درود اگر صیغه شما به صورت رسمی ثبت نشده امکان استعلام وجود ندارد .

با این شرایط برای شما مانند افراد مجرد اقدام میکنند