برای اثبات ناشزگی زوجه چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱,۷۸۷ #07500943

سلام روز بخیر ممنون که به صورت انلاین مشاوره میدین خانم بنده به مدت ۳ سال است که منزل را ترک کرده و هر بار اظهار می کند توافقی اقدام به طلاق می کند اما دوباره همه چیز را انکار می کند و می گوید به خانه برمی گردد .از طرفی بنده بعد از ۳ سال تمایل به برگشت ایشان ندارم و با درخواست تمکین جهت اثبات ناشزه بودن وی مبادرت به برگشت خواهد نمود. راهنمایی بفرمایید چکار کنم

مشاوره حقوقی خانواده
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام واحترام .اگر مایل به برگشت ایشان نیستید میتوانید حقوق مالی ایشان را پرداخت نمائید وطلاق دهید یا دادخواست اعسار برای تقسیط حقوق مالی ایشان بدهید

میتوانید ایشان را طلاق دهید اگر تمایل ب ادامه زندگی نیستید بدوا میبایست تکلیف حقوق مالی ایشان مشخص گردد،برای اثبات نشوز و صدور گواهی از اجرای احکام میبایست دعوای تمکین را مطرح کنید و اگر افاقه ننمود ب اجرای احکام درخواست صدور گواهی دهید پس از آن ناشزه هستند و مستحق نفقه نیستند تا برای تمکین اعلام آمادگی مجدد کنند

با سلام ابتدا جهت تمکین برای ایشان اقدام به ارسال اظهار نامه نمایید و بعد دادخواست الزام به تمکین ارائه دهید البته الزام به تمکین ضمانتی برای برگشت اشان و ادامه زندگی مشترک نمی‌باشد

باسلام
بدوا اظهارنامه ای ارسال نمایید و سپس دادخواست الزام به تمکین مطرح کنید

با سلام
حکم عدم تمکین و یا تمکین ضمانت اجرا ندارد پس در صورتیکه دادخواست شما به دادگاه ارائه شود زوجه میتواند با زیرکی اعلام نماید حاضر به زندگی با شماهست پس دادخواست شما رد میشود متاسفانه در این خصوص به دلیل عدم وجود ضمانت اجرا راهی نیست پس بهتر است صرف نظر تمکین یا عدم تمکین اقدام به طرح دادخواست طلاق نمایید

سلام ابتدا اظهارنامه بفرستید سپس دادخواست تمکین دهید

اول ارسال اظهارنامه سپس دادخواست تمکین