اگر دادگاه بر علیه ما رای صادر کند چه اتفاقی می افتد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۰ #07491853

با عرض سلام خدمت بزرگوار
حدودا یکسال پیش در خیابان با ماشین با ماشین دیگری درگیر شدیم. علت درگیری هم طرف مقابل در اتوبان به علت حرکات نامتعارف در رانندگی به ما برخورد کرد و فرار کرد. بعد از مجبور کردن به ایستادنش فحاشی کرد و فرار کرد دوباره. تا جایی که مجبور شد بایستد و بنده از روی عصبانیت چند لگد به در و اینه ش زدم ایشون از این بابت شکایت کرده و بعد از حدودا ۶ماه احضاریه اومد برام بنده م بعد از حضور در دادگاه بدلیل اینکه ماشین در موقع این اتفاق قولنامه بود و پلاک مال خودم نبود قبول نکردم و مدارکی رو ارائه دادم که ماشینو فردای اونروز من سند زدم و ماشین قبل از اون صلحنامه ای بوده و قبل تر وکالتی بوده. حدودا ۶ماه گذشت و باز احضاریه اومده که باید به دادگاه بریم.
و علتش رو زده شکایت تخریب عمدی و.... اگر دادگاه بر علیه ما رای صادر کند چه اتفاقی می افتد؟
زندانم داره یا نه؟
بعد ما نمیتونیم شکایت کنیم از ایشون؟
حالا به هر عنوانی یا راه در رو دارد

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حسب ماده ۶۷۷ بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی،
«هر کس عمدا اشیای منقول یا غیرمنقول متعلق به دیگری را تخریب کند
یا به هر نحو، کلا یا بعضا تلف کند و از کار اندازد،
به حبس از ۶ ماه تا سه سال محکوم خواهد شد.»
هیچ‌کس حق ندارد به مالکیت دیگری تعرض کرده یا اموال وی را تخریب کند. در این راستا، قانونگذار در جهت حفظ نظم عمومی برای مقابله با چنین رفتارهایی، ضمن تعیین مجازات در قانون مجازات اسلامی، مرتکب را مکلف به جبران خسارات وارده نیزمی کند